Pane Soğan halkaları - Yemek | Yemek Tarifleri | Türk Mutfağı | Dünya Mutfağı - Mide Dostu

SON YAZILAR

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

29 Şubat 2016 Pazartesi

Pane Soğan halkaları


Bitmeyen İçten Dostluklara Kocaman Merhabalar...




Panelenmiş Soğan Halkaları

2 adet orta irilikte soğan

Sos için:
3-4 y. kaşığı un
1 tatlı kaşığı tuz
½ çay kaşığı karabiber ve kırmızı toz biber

Bulamak için:
1 adet iri yumurta
3-4 kaşık un
Galeta unu

Kızartmak için sıvıyağ

Hazırlanışı:
Soğanların baş ve kök kısmını kesin ve yaklaşık yarım cm. kalınlıkta dilimlere kesin.
Her dilimi halkalara ayırın. Sıcak suda beş dakika bekletin.
Sos için:
Madensuyu, tuz ve toz biberleri bir kapta karıştırın. Unu azar azar ekleyerek boza kıvamında bir karışım elde edin.
3 adet yayvan tabak alın  her birine ayrı ayrı un, çırpılmış yumurta, ve galeta unu koyun.
Soğan halkalarını sudan alıp kurulayın. Sırayla una, yumurtaya ve galeta ununa bulayarak kızgın yağda nar gibi olana kadar kızartın.
Havlu kağıt üzerine alın ve sonra dilediğiniz herhangi bir sosla servis edin.

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here