Havuç Borani - Yemek | Yemek Tarifleri | Türk Mutfağı | Dünya Mutfağı - Mide Dostu

SON YAZILAR

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

8 Şubat 2016 Pazartesi

Havuç Borani



        İster meze olarak ister farklı salata arayışı için güzel bir seçenek bence.. Hem faydalı hem lezzetli daha ne olsun..
       Tek yapmanız gereken havuçların kabuklarını sıyırıp rendelemek, çok az zeytinyağ ve suda yumuşayacak kadar pişirmek. Havuçta bulunan A vitaminini kaybetmemesi açısından piştiğinde çekecek kadar su ilavesiyle pişirmelisiniz. sonrasında yağlı süzme yoğurt dilerseniz ceviz eşliğinde servise sunun.. 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here