Kapya Biberli Gül Salata - Yemek | Yemek Tarifleri | Türk Mutfağı | Dünya Mutfağı - Mide Dostu

SON YAZILAR

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

20 Kasım 2014 Perşembe

Kapya Biberli Gül Salata





Yazdan közleyip hazırladığım kapya biberlerle bu salatayı yeni komşularıma hazırladım mükemmel bir sunum ve lezzette oldu . Oldukça pratik ama bir o kadar albenisi olan bu salatayı sizde davet veya çay sofralarınızda konuklarınıza hazırlayın tavsiye ederim.  Hayal gücünüzle siz hangi malzemeyi kullanmak isterseniz o malzeme ile süsleyin..ben cevizi tercih ettim..Bir dahaki sefere tulum peyniri ile denemeyi düşünüyorum.


Malzemeler:

 Sarımsaklı Zeytinyağında bekletilmiş köz biber
Maydonoz 
Ceviz
Sızma zeytinyağ ,limon suyu 

Hazırlanışı:
Köz biberleri 1 cm eninde dilimleyin içiçe geçirip gül formu verin servis tabağına dizin ve maydonoz ve cevizle süsleyin. Üzerine zeytinyağ ve limonlu sos gezdirin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here